Ontdek Oost

De mooiste wandelroutes t/m 10 km in Twente, Salland en de Achterhoek

Ontdek Oost

Er zijn zoveel mooie plekken te ontdekken in Twente, Salland en de Achterhoek. Doe je wandelschoenen aan en trek er op uit. Het is zowel ontspannend als avontuurlijk. Soms kunnen we om welke reden dan ook, het avontuur niet in het buitenland opzoeken. Gelukkig hebben wij voor jou de mooiste routes van deze regio’s samengesteld.

Wil je meer over Ontdek Oost weten? Klik hieronder.

Neem contact op

Heb je vragen? Opmerkingen? Stuur ons een mail.

De Borkeld 4,9 km

Wat een vrijheidsgevoel op de Borkeld. Door het bos, over de heide en meer afwisselend landschap. Er zijn hier routes voor ieder wat wils.

Lees meer

Haarmühle 2,7 km

Een populaire wandeling net over de grens bij Duitsland. Er zijn verschillende routes die beginnen vanaf restaurant de Haarmühle.

Lees meer

Lutterzand 3 km

Een prachtige route door zowel het bos als de zandvlakte. De dinkel die meandert langs de route in combinatie met de hoogteverschillen, krijg je een buitenlandsgevoel.

Lees meer

Deventer 4,6 km

Deze route loopt zowel langs de schitterende rivier de IJssel als de pittoreske binnenstad van Deventer. Er zijn talloze knusse steegjes en schilderachtige winkeltjes.

Lees meer

De Holterberg 4,9 km

Een van de mooiste 5 km routes uit de omgeving. Midden in de natuur en veel verschillende soorten bomen en omgevingen.

Lees meer

Elsenerbroek 4,9 km

Deze route is deels door de weilanden, deels langs en over de weg. De stukken door de weilanden zijn zeker mooi, zoals je ziet op de foto’s.

Lees meer